Buizenlasers

Als we het hebben over het snijden van buizen en open profielen met een diameter tussen 12 mm en 600 mm en een lengte tot 12 m, of dit nu met laser of plasma gebeurt, heeft Warcom de oplossing.

 

Deze machines zijn, dankzij de grote veelzijdigheid en het brede scala aan mogelijke processen, geschikt voor een zeer grote klantenkring behorende tot diverse sectoren zoals automotive, grondverzet, petrochemie, bouw, huishoudelijke apparaten, meubelen en vele andere. Bovendien kunnen Warcom-machines niet alleen koolstofstaal en roestvrij staal bewerken, maar ook aluminium, koper en messing dankzij de Fiber lasersnijtechnologie.

 

Naast het snijden van buizen, kunnen Warcom-machines vele andere bewerkingen op buizen en profielen uitvoeren, zoals boren, gleuven, kerven en schuine sneden. Ze kunnen ook IPE, HEA, HEB, UNP open profielbalken, hoeken, platen, U-profielen, T-profielen, Omega en speciale profielen verwerken. Warcom beheerst een van de meest geavanceerde processen en voert dit uit met machines welke zijn uitgerust met 3D-lasersnijkoppen, een fundamentele bewerking voor metaalbewerking waarbij volledig penetratielassen vereist is.

Interesse in een Warcom buislaser? Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

  Naam*
  Telefoonnummer
  Emailadres*
  Bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha