LASER & BENDING MACHINES B.V.

Ons doel is om vraag en aanbod te verbinden in gebruikte lasersnijmachines, kantbanken en de automatiseringsoplossingen die daarmee verbonden zijn. We begrijpen dat het kopen of verkopen van een pre-owned machine behoorlijk lastig kan zijn. Daarom hebben we verschillende pakketten bedacht die u in toenemende mate ontzorgen.

Een machine kopen

Een machine verkopen

Het kopen van een pre-owned machine kan veel slapeloze nachten veroorzaken. Kan ik de verkoper vertrouwen? Krijg ik goede ondersteuning nadat de machine is geïnstalleerd? Hoe weet ik zeker dat de machine werkt zoals geadverteerd? Wij kunnen uw zorgen wegnemen door u te helpen met onze expertise.

Scroll naar beneden om te zien wat elk van de genoemde punten betekent.

 • Machine training
 • Software training
 • Installatie van de machine
 • Revisie van de machine
 • Onderhoudscontract
 • Standopname machine
 • Transport
 • Schoonmaken

Een machine verkopen die u niet langer nodig heeft, kan iets zijn dat u eigenlijk niet wilt doen omdat het veel tijd kost, ingewikkeld is of simpelweg omdat u er gewoon geen zin in heeft. Daar kunnen wij u mee helpen. Als u uw machine via ons verkoopt, is ons uitnodigen voor een kop koffie nagenoeg het enige dat u hoeft te doen. Wij zorgen voor de rest.

Scroll naar beneden om te zien wat elk van de genoemde punten betekent.

 • Standopname machine
 • Fotoreportage
 • Uitgebreide beschrijving
 • Transport
 • Schoonmaken

Standopname

We controleren de machine grondig en schrijven een rapport over de staat van de machine met een overzicht van de onderdelen die moeten worden vervangen of gerepareerd en wat u de komende jaren van deze machine kunt verwachten.

Transport

Wij zorgen voor het verplaatsen van de machine en zorgen ervoor dat deze goed verzekerd is tijdens het transport. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de machine goed verpakt wordt zodat er geen beschadigingen ontstaan tijdens het vervoeren.

Schoonmaken

Bij aflevering wilt u geen vuile machine die laat zien dat deze zwaar is gebruikt. U wilt de trotse eigenaar zijn van een glanzende machine. Daarom reinigen we de machine en brengen we, indien nodig, nieuwe verf aan, zodat uw machine er als nieuw uitziet. Afgezien van het uiterlijk, helpt schoonmaken ook om de levensduur van uw machine te verlengen, iets dat regelmatig door de operators moet worden gedaan.

Fotoreportage

Afbeeldingen zeggen vaak meer dan duizend woorden. Om uw machine er aantrekkelijker uit te laten zien heeft u professionele foto’s nodig die gemaakt zijn door iemand die weet wat potentiële kopers in machines zoeken. Soms moeten bepaalde onderdelen worden uitgelicht of extra benadrukt worden. Professionele foto’s laten maken van uw machine vergroot de kans om die te verkopen.

Training

Ervaren technici die uitgebreid zijn opgeleid op de machines, zullen uw operators op de machine en op de software trainen, zodat uw operators er optimaal gebruik van kunnen maken en veilig kunnen werken.

Uitgebreide beschrijving

Afgezien van foto’s, willen potentiële kopers het verhaal achter de machine kennen. Waarvoor is hij gebruikt, hoe is hij de afgelopen jaren onderhouden? Het beschrijven van uw machine met transparantie, eerlijkheid en details waarnaar kopers op zoek zijn, helpt om vertrouwen tussen de twee partijen te creëren. Omdat wij weten waar we het over hebben, kunnen we u helpen bij het schrijven van een dergelijke beschrijving.

Onderhoudscontract

Regelmatig onderhoud is een van de belangrijkste dingen (naast het schoonhouden) die u moet doen om productie met een hoge kwaliteit te behouden en storingen te voorkomen. Wij bieden een onderhoudspakket aan waarin we de machine regelmatig controleren, reinigen en onderdelen vervangen waar nodig.

Revisie

We renoveren de machine, wat betekent dat we elk onderdeel van de machine grondig controleren en vervangen wanneer de toestand ervan twijfelachtig is. We voeren verschillende kwaliteitscontroles uit en testen deze uitgebreid. Dan kunt u er absoluut zeker van zijn dat de machine perfect functioneert en werkt zoals u mag verwachten.

Installatie

We bieden technici die de machine installeren en ervoor zorgen dat deze zo snel mogelijk werkt, zodat u er geld mee kunt gaan verdienen.

Heeft u interesse om een machine te verkopen? Vul uw gegevens in op deze pagina, zodat wij u verder kunnen helpen!