Warcom

Warcom de organisatie

In 1959 creëerde Giovanni Robazza, nog geen twintig jaar oud, de eerste mechanische schaar in gietijzer met het merk “ROMEA”. Hij transformeerde zijn smederij in een ambachtelijke realiteit om machines voor plaatbewerking te produceren.

In 1979 richtte Walter Roberto Robazza, de zoon van Giovanni, Warcom op door de productie van numeriek bestuurde hydraulische kantpersen en scharen te industrialiseren.

Momenteel wordt Warcom bestuurd door de derde generatie van de Robazza-familie, door de broers Alberto en Paolo. Het bedrijf is verspreid over een oppervlakte van circa 6.000 m²; het heeft een personeelsbestand van meer dan 50 medewerkers en een verkoopnetwerk over de hele wereld.

Laser & Bending Machines is per 2022 onderdeel van dit verkoopnetwerk en is met trots officieel partner van Warcom in de Benelux.

Warcom de missie

Warcom zet zich voortdurend in om de best mogelijke oplossingen te bieden aan operators in de gespecialiseerde industriële metaalindustrie.

Warcom beschouwt klantloyaliteit en professionele ethiek als de sleutel tot zijn succes, ondersteund door de technische expertise en passie die daar aan is gewijd.

Door de hoge technische kwaliteit van het product en de aandacht voor design lanceert Warcom “MADE IN ITALY” opnieuw op de internationale plaatbewerkingsmarkt.

Laser & Bending Machines heeft mede door de overeenkomsten in de missies van beide organisaties gekozen om Warcom machines aan te bieden in de Benelux.

Warcom

Interesse in een Warcom-machine? Vul uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

  Naam*
  Telefoonnummer
  Emailadres*
  Bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha