Per 1 maart 2022 komt Haitze van Veller het team van Laser & Bending Machines ondersteunen als verkoopdirecteur. Vandaag stelt hij zich graag aan u voor:

“Hallo! Mijn naam is Haitze van Veller, 46 jaar oud en woonachtig in Noord-Brabant. In mijn carrière ben ik voornamelijk actief geweest in de verkoop. De afgelopen 12 jaar ben ik als senior accountmanager verantwoordelijk geweest bij een toonaangevende speler in de gassenbranche. Daardoor loop ik al een aantal jaar rond in de metaalbranche, en ben ik bekend geraakt met de wereld van lasers, plasma en autogeen snijbanken.”

Onze managing director, Nathan van der Hoeven, kwam Haitze regelmatig tegen bij wederzijdse klanten. Daaruit is het contact ontstaan en is er een fijne samenwerking opgebouwd. Nathan: “Geregeld kwam ik met Haitze in contact als een klant een laser had gekocht bij ons en lasergassen of snijgassen nodig had. Haitze kon de klant altijd snel en professioneel van dienst zijn, en andersom nam hij regelmatig contact met ons op als een klant van hem opzoek was naar een nieuwe machine. Zo hebben we samen diverse mooie projecten af kunnen ronden. ”

Vanuit deze prettige samenwerking is Haitze benaderd om de verkooptak van Laser & Bending Machines verder op te zetten en te ontwikkelen als Sales Director. Samen met Nathan zal hij verantwoordelijk zijn voor de inkoop en verkoop van jong gebruikte lasersnijmachines, buislasersnijmachines, kantbanken, en bijbehorende automatisering. Haitze: “Ik kijk ernaar uit om mijn netwerk op een andere manier te gaan bedienen dan dat ik de afgelopen jaren heb gedaan en ben ervan overtuigd dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan. Als u benieuwd bent wat ik nu voor u kan betekenen, kunt u gerust contact met mij opnemen – al is het maar voor een kennismaking!” Haitze is te bereiken via onze contactpagina, of direct via: 0031659837141.

Wij wensen Haitze veel succes en plezier in zijn nieuwe functie bij Laser & Bending Machines!