Nieuwe jeugdsponsor

Naast dat wij onze klanten graag willen ontzorgen bij de aanschaf of verkoop van hun lasersnijmachines of kantbanken, willen we er ook zijn voor onze regionale gemeenschap. Met ingang van dit seizoen zullen daarom de jeugdleiders en -trainers van de Ambachtse voetbalclub ASWH een nieuwe outfit krijgen, met daarop ons logo.

ASWH is een gezellige voetbalclub uit Hendrik-Ido-Ambacht. Ze spelen op dit moment in de Tweede Divisie van het Nederlandse voetbal. Daarnaast hebben ze ook zeer actieve jeugdgroepen. Nathan van der Hoeven, de Sales Director van Laser & Bending Machines zegt daarover: “We zijn er niet alleen trots op, maar ook erg blij mee dat wij ons steentje bij mogen dragen aan de ontwikkeling van de jeugd van Hendrik-Ido-Ambacht.”

We hebben er nadrukkelijk voor gekozen om de jeugd te sponsoren, aangezien zij – zeker in de huidige omstandigheden – het meeste baat hebben bij de verbinding die een voetbalclub als ASWH brengt. Als bedrijf willen we meer zijn dan een betrouwbare partner in de metaalindustrie, wij willen onze middelen inzetten op plaatsen waar anderen er ook van kunnen genieten.

Wij hopen u snel te ontmoeten langs de zijlijn bij ASWH om samen de jeugd toe te juichen en aan te moedigen!

Kijk voor meer informatie op ASWH.nl.